Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 
voorbeeld

Hout beitsen

 

Hout beitsen

Bescherm uw hout tegen slechte weersomstandigheden door het te beitsen. Beits trekt in de naden van het hout en zorgt daarmee voor een optimale bescherming van het hout. De beits geeft het hout daarnaast ook nog een vernieuwend uiterlijk!

Dekkende Beits

Voor het ondoorzichtig bedekken van een houten ondergrond heeft Schildersverf.nl diverse soorten dekkende beitsen in het assortiment. Niet alleen een standaard witte beits van 1 liter en 2,5 liter, maar ook gekleurde beits in verpakkingen van 1 en 2,5 liter. Dekkende beits is zowel geschikt voor schilderwerk binnen en buiten en heeft een verbruik van 12m2 per liter.

Transparante Beits

Schildersverf.nl verkoopt transparante beits van zowel het merk Trimol als het merk Hasco. Deze beits houdt de ondergrond zichtbaar. Ideaal wanneer de ondergrond nog geen eerdere laag verf of beits bevat en u de mooie ondergrond zichtbaar wilt houden. De transparante beits is beschikbaar van 0,75 liter t/m 2,5 liter in hoogglans en zijdeglans kleuren. Beide merken beits hebben een uitstekende vloei en krast vastheid, zowel geschikt voor schilderwerk binnen als buiten.

Tips voor het beitsen van hout

1. Ontvet het hout zodat de beits goed hecht aan de ondergrond. U kunt de ondergrond ontvetten met wasbenzine of speciale ontvetter.
2. Schuur het hout op.
3. Gebruik geen grondverf. De eerste laag beits dient als grondlaag. U kunt de eerste laag eventueel verdunnen met water.
4. Kies voor een platte kwast waarmee u met de nerfrichting mee beitst. Zo wordt de natuurlijke houtnerf geaccentueerd. 

Heeft u vragen over onze verven, of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, kunt u een bestelling die u op werkdagen voor 12:00 plaatst, de volgende dag al in huis verwachten.

U kunt alle soorten beits eenvoudig en snel online kopen bij Schildersverf.nl!