Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 

Dekkende Beits

 

Dekkende beits

Beits uw hout met dekkende beits om het te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Regen, wind en zon kunnen het hout beschadigen. Met dekkende beits van Schildersverf.nl verlengt u de levensduur van het hout. Daarnaast geeft de beits het hout een mooiere uitstraling.

Hout beitsen

Alle dekkende beits op Schildersverf.nl is van het merk Trimol. Dit merk heeft dekkende beits van uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs. Trimol biedt kwaliteitsverf voor de professional. De verfproducten worden rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis geleverd. Dekkende beits is verkrijgbaar in alle kleuren, is geschikt voor schilderwerk binnen en buiten, en heeft een verbruik van 12m2 per 1 liter.

Beits kopen

Dekkende beits is uitermate geschikt voor het opknappen van oude houten meubelen. Heeft u nog tuinmeubelen met een oude verflaag? Maak de meubels weer als nieuw met de dekkende beits van Trimol! Doordat Schildersverf.nl rechtstreeks vanuit de fabriek levert, kunt u een bestelling die u op werkdagen voor 12:00 uur plaatst, de volgende dag al in huis verwachten!

Bestel vandaag nog dekkende beits in deze online verfwinkel en u kunt morgen al aan de slag!