Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 

Grondverf op waterbasis

 

Het niet aanbrengen van grondverf is een veelvoorkomende fout. Het belang van een goede onderlaag wordt dan ook vaak onderschat. Wanneer men een strak en mooi eindresultaat wenst, is het van belang om grondverflaag aan te brengen op de oppervlaktes welke men wil gaan verven. Grondverf op waterbasis vult namelijk de ondergrond. Dit houdt in dat een oppervlakte, welke niet wordt voorzien van grondverf, onnodig veel verf opzuigt. Hierdoor ontstaan rare zichtbare banen en overlappingen van rolbanen en kwaststrepen. Daarnaast heeft grondverf op waterbasis ook een beschermende functie. Het houdt beschadigingen en vuil tegen.

Grondverf op waterbasis aanbrengen

Grondverf op waterbasis is bij uitstek geschikt voor gebruik bij verfklussen binnenshuis. Omdat grondverf op waterbasis hecht aan zowel hout als metaal, kan het onder andere gebruikt worden voor wanden, deuren, vloeren, radiator, enzovoort. Ook kan het worden gebruikt bij het aanbrengen van een nieuwe verflaag op oudere verflagen. Hierbij is het dan wel van belang dat de oude verf gereinigd wordt en geschuurd. Nadat u grondverf op waterbasis heeft aangebracht, dient u 8 uur te wachten en kunt u de grondverf al overschilderen. De grondverf op waterbasis is verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:

• 1 liter – wit/grijs
• 2,5 liter – wit/grijs

Grondverf op waterbasis kopen

Schilderverf.nl levert zowel aan de particuliere als de zakelijke klant. Wij leveren onze grondverf rechtstreeks vanaf de fabriek op het door u gewenste adres af. Hierdoor kunt u direct profiteren van scherpe prijzen en een snelle levering. Wanneer u uw bestelling voor 12:00 uur bestelt, kunt u deze de volgende dag al in huis verwachten. Vrijwel direct aan de slag met uw grondverf op waterbasis! Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, uw bestelling, of heeft u behoefte aan een passend advies op maat van één van onze professionals? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice.

Lang behoudt van verf? Koop uw grondverf op waterbasis voordelig en snel bij Schilderverf.nl!