Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 
voorbeeld

Hoogglans verf

 

Hoogglans verf

Uw houtwerk ten allen tijde beschermen tegen krassen of stoten? Verzekerd zijn van het feit dat uw houtwerk tegen alle weersinvloeden bestendig is? Denk hierbij bijvoorbeeld aan hevig zonlicht, maar ook water en ander vuil kunnen schadelijke invloeden uitoefenen op uw houtwerk. Ga dit tegen met de hoogglans verf en aflak van Schildersverf. In combinatie met Trimol Grondverf zal uw lak- en verflaag lang mooi blijven!

Hoogglans verf watergedragen

Hoogglans verf is bij Schildersverf verkrijgbaar in twee varianten:
Hoogglansverf watergedragen
Hoogglans verf alkyd

Welke type verf u ook kiest, bij schildersverf bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Dit omdat alle hoogglans verf van Schildersverf een COT-keurmerk heeft. Het voordeel van watergedragen hoogglans verf is het feit dat deze sneller droogt, een minder erge geur heeft, maar ook minder snel vergeelt.

Hoogglans verf Alkyd

Net als hoogglans verf watergedragen, heeft ook hoogglans verf alkyd haar voordelen. Deze is met name voor schilderwerk buitenshuis beter geschikt. De verf droogt namelijk minder snel en heeft geen enkele moeite met een met alcohol voorbehandelde ondergrond. Twijfelt u over welke verf variant binnen uw situatie het meest geschikt is? Neem dan contact op met één van onze professionals.

Online verfwinkel

Schildersverf.nl levert rechtstreeks vanuit de Schaepman fabriek. Dit zorgt ervoor dat u bij ons scherpe prijzen, maar ook een zeer snelle levering kunt verwachten. Dit betekent dat u vrijwel direct aan de slag kunt met uw verfklus. Heeft u vragen over onze producten of de verwerking hiervan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Hoogglans verf van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijs koopt u bij Schildersverf.nl!