Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 

Parketlak

 

Parketlak

Met parketlak kunt u alle onbehandelde en behandelde hard- en zachthouten parketvloeren en trappen binnenshuis lakken. De laklaag beschermt en verzorgt het hout en heeft uw parket een prachtige, kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf goed zichtbaar blijft. De vloer blijft er natuurlijk uitzien met de parketlak van Schildersverf.nl.

Parketvloer lakken

De Trimol parketlak van Schildersverf.nl is een natuurlijke laklaag voor over uw parketvloer. De parketlak heeft de volgende voordelen:
• Uitstekende vulling en vloeiing
• Stootvast en Krasvast
• Verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans
• Verbruikt 12m2 per liter
• Geleverd in een emmer met 2,5 liter
• Extreem duurzaam

Parketlak aanbrengen

Maak de ondergrond waar u de laklaag op aan wilt brengen vetvrij, schoon en droog. De temperatuur van de ondergrond moet minimaal 3 °C boven dauwpunt zijn. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens het aanbrengen en tijdens de droging. U kunt de parketlak aanbrengen met kwast, roller of spuit. 

Bekijk voor uitgebreide informatie onze veiligheidsvoorschriften en verwerkingsvoorschriften voor hoogglans en zijdeglans parketlak. Heeft u vragen over onze verven, of wilt u graag worden voorzien van een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wanneer u voor 12:00 een bestelling plaatst, kunt u deze de volgende dag al in huis verwachten! Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek.

Bestel de parketlak vandaag nog voor 12.00 en begin morgen al met het lakken van uw parket!