Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 

Radiatorverf

 

Radiatorverf

Ziet uw radiator er oud en vergeeld uit? Steek uw radiators in een nieuw jasje met speciale radiatorlak. In mum van tijd ziet uw radiator er weer uit als nieuw! Met radiatorverf verft u uw radiator eenvoudig wit of in kleur. Schildersverf.nl biedt diverse kleuren zijdeglans radiatorlakken.

Radiatoren verven

De zijdeglans aflak van Trimol vergeelt niet bij de verwarming en is daarom uitstekend geschikt voor uw radiator. De radiatorverf heeft een goede vloeiing, waardoor aanbrenger een zeer gemakkelijke klus is. Radiatorverf is verkrijgbaar alle kleuren en te bestellen in een hoeveelheid van 1 of 2,5 liter. De radiatorverf heeft tevens een kras vaste afwerklaag voor houten vloeren en is goed dekkend. De verf kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Radiatorverf van Schildersverf:

• Vergeelt niet
• Droogt snel
• Heeft een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
• Komt rechtstreek vanuit de fabriek geleverd dus snel in huis
• Is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat ook uw radiator onderdeel uit kan maken van uw wooninrichting

Wilt u advies bij uw keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de producten. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Dit zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van een snelle levering. Een bestelling die u op werkdagen voor 12:00 plaatst, kunt u de volgende dag al in huis verwachten!

Bestel vandaag nog uw radiatorverf bij Schildersverf.nl en u kunt morgen al aan de slag!