Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 

Schoolbordverf

 

Schoolbordverf

Op Schildersverf.nl vindt u donkere schoolbordverf met een grote hoeveelheid slijtvastheid. Dit betekent dat het uitwissen en afwassen eenvoudig gaat zonder de verflaag aan te tasten. Met schoolbordverf tovert u een muur in mum van tijd om tot een krijtbord waar u niet te vergeten dingen op kunt schrijven of waar de kinderen tekeningen op kunnen krijten.

Schoolbordverf zwart

• Zeer slijtvast
• Verbruik van 12 m2 per liter
• Verpakking bevat 0,75 liter

De schoolbordbverf van Hasco is verkrijgbaar in het zwart. De zwarte schoolbordverf kan gebruikt worden op muren, maar is ook ideaal voor het overschilderen van oude schoolborden. Met een nieuwe laag schoolbordverf wordt het krijten op een oud schoolbord weer mogelijk! 

Schoolbordverf eindresultaat!

Het zwarte schoolbordverf van Hasco is ideaal voor gebruik in huis! Zo is schoolbordverf te gebruiken in de keuken, woonkamer, slaapkamer of zelfs in de badkamer! Ontzettend handig voor het opschrijven van to-do lijstjes, leuke teksten of natuurlijk een leuke tekening. Met krijt kunt u de wand met schoolbordverf heel eenvoudig en snel opleuken! En bent u zat van de krijttekening? Dan veegt u het heel gemakkelijk weer uit met water of een doekje! Uw interieur was nog nooit zo veelzijdig als met schoolbordverf van Hasco! 

Schoolbordverf online kopen

Koop uw schoolbordverf bij Schildersverf wanneer u verzekerd wilt zijn van de juiste kwaliteit schoolbordverf. Daarnaast leveren wij rechtstreeks vanuit de fabriek. Dit houdt in dat uw bestelling binnen enkele dagen bij u afgeleverd kan worden en u vrijwel direct aan de slag kunt met uw schoolbord verf!

Bestel vandaag nog voor 12:00 de Hasco schoolbordverf en u kunt morgen al aan de slag!