Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 

Systeemverf

 

Schilderen is voor velen een vervelende en tijdrovende klus. Dit het liefst zo snel mogelijk weer achter de rug hebben? Dan is systeemverf voor u geschikt! Systeemverf heeft namelijk een grondverf en toplaag in één. De systeemverf van Schildersverf.nl heeft een goede duurzaamheid en een goede lichtechtheid. Doordat systeemverf goed dekt en vult, is het een prettige verf om mee te werken en eenvoudig verwerkbaar. Systeemverf is een geurarme verf en bevat geen aromaat.

Systeemverf voor binnen en buiten

Systeemverf is een hoogwaardige verf die gebruikt wordt voor het gronden, overgronden en aflakken van hout in- en buitenhuis. Wanneer u het te beschilderen materiaal, alvorens u aan de slag gaat op de juiste manier behandeld, geeft systeemverf een duurzaam resultaat en beschermt het de ondergrond tegen invloeden van buitenaf. Het aanbrengen van systeemverf kan op verschillende manieren. Zo kunt u het aanbrengen met kwast, roller of spuit. Het is maar net waarmee u het beste overweg kunt. Systeemverf is bij uitstek geschikt voor deuren, vloeren, kozijnen en tuin meubilair. Systeemverf kan in de volgende samenstellingen worden geleverd:

• Systeemverf 1 liter – wit
• Systeemverf 2,5 liter – wit
• Systeemverf 1 liter – kleur
• Systeemverf 2,5 liter kleur

*Ook is het mogelijk om systeemverf in kleuren te leveren. Hierbij heeft u de keuze uit de kleuren van onder andere de RAL-waaier.

Systeemverf snel geleverd!

Schilderverf.nl levert haar systeemverf rechtstreeks vanuit de fabrikant. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren waarvan u optimaal en direct profiteert! Wanneer u een bestelling op werkdagen voor 12:00 plaatst, kunt u deze de volgende dag al op het door u gewenste adres verwachten. Schildersverf.nl levert systeemverf aan zowel de zakelijke als particuliere klant in heel Nederland, maar ook in België. Betalen kan online gemakkelijk waarbij u de keuze heeft uit vele veilige betalingsmogelijkheden. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten, uw bestelling, of behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Systeemverf voor de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding koopt u bij Schildersverf.nl!