Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 
voorbeeld

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen met beantwoording. Mocht uw vraag er niet tussen staan, mail ons dan uw vraag en wij zullen contact met u opnemen.

 

Bestellen vanuit Belgiƫ

Vanuit België kunt u op de gebruikelijke wijze producten bestellen in onze webwinkel. De kosten voor verzending naar België bedragen €24,95 incl. BTW.
Als u een bestelling plaatst bij Schildersverf.nl kunt u door overboeking of via credit card vooruit betalen. Indien we uw kleur of product niet kunnen leveren, storten wij uw geld binnen twee weken terug.
Als wij het bedrag ontvangen hebben, wordt uw bestelling verstuurd. Indien u vragen heeft over de betaalwijze kunt u een e-mail sturen naar.

Sluiten

Levertijd

In de meeste gevallen kunnen wij onze producten binnen 1 werkdag leveren, wanneer u voor 12.00 uur besteld heeft. Wilt u zeker zijn dat uw product binnen 24 uur bij u binnen is neem dan even contact met ons op via of via ons contactformulier.

Kleuren die nog niet in ons mengsysteem zitten en ontwikkeld moeten worden hebben een levertijd van ca. 1 week.

Sluiten

Verf onder private label

Bij grotere orders kunnen we blanco verpakkingen aan u leveren of uw etiket op een verpakking plakken. Etikettenontwerpen die goed worden aangeleverd op CD-Rom kunnen door ons worden uitgeprint in kleur. Vraag hiervoor naar de specificaties.
 

Sluiten

Bestellen, betaling en verzending

Hoe te bestellen via internet?
Zoek de artikelen op via de site schildersverf.nl en bestel de artikelen met uw kleurkeuze en het juiste aantal. De prijs van een hoeveelheid artikelen wordt bepaald met behulp van een staffelkorting. Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW. Bestel vervolgens de artikelen in uw winkelwagen. Direct daarna verschijnt een pagina waar u uw gegevens in kunt vullen. Vervolgens kan via credit card, vooruit overboeken of ideal (internetbankieren) worden betaald.

Verzendkosten
Voor het verzenden betaalt u verzend- en administratiekosten. De verzend- en administratiekosten worden per order berekend en bedragen voor Nederland (excl. de Waddeneilanden) €4,95 incl. BTW. De kosten voor verzending naar België bedragen €24,95 incl. BTW. Andere landen op aanvraag.

Zo snel mogenlijk thuisbezorgd  TIP U hoeft niet thuis te blijven voor de bezorging, laat het bij u op het werk aanleveren.

Afhalen kan alleen na telefonische afspraak op werkdagen tussen 8.00u en 16.30u op ons adres: . Bij afhalen worden er geen verzend- en administratiekosten berekend.

Als wij uw betaling binnen hebben wordt direct het pakket samengesteld met de artikelen die u heeft besteld. Schildersverf.nl laat de producten vervolgens zo snel mogelijk bezorgen op uw bedrijf of bij u thuis in Nederland of Belgie. In de meeste gevallen wordt uw order binnen 2 werkdagen bezorgd. Indien we uw product of kleur niet kunnen leveren binnen een week, laten wij u dat zo snel mogelijk weten via telefoon of e-mail. Lees voor gebruik van de site eerst onze voorwaarden. Met vaste klanten kunnen op aanvraag aparte leveringscondities worden overeengekomen.

Veilig en discreet betalen met de internetkassa
Als u een bestelling plaatst bij Schildersverf.nl kunt u via credit card en ideal (internetbankieren) vooruit betalen. Indien we uw kleur of product niet kunnen leveren, storten wij uw geld binnen twee weken terug. Indien u vragen heeft over deze betaalwijze kunt u een e-mail sturen naar. Tevens kunt u betalen door overboeking vooraf. Als wij het bedrag ontvangen hebben, wordt uw bestelling verstuurd.

 

Vervoer
Bestellingen worden bij u thuisbezorgd door een gespecialiseerde vervoerder voor verf. Indien u niet thuis bent als deze vervoerder langskomt laat deze een berichtje achter. Als uw bestelling na twee bezoeken niet bezorgd is, wordt deze naar Schildersverf.nl teruggestuurd. Neem in dit geval contact met ons op, dan sturen wij uw bestelling opnieuw naar u toe.

Sluiten

Verkopen van uw producten via onze site / adverteren

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om samen te werken met Schildersverf.nl. Laat uw gegevens achter bij en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook schrijven naar: 

Sluiten

Waar wij voor staan!

Topkwaliteit verf via het internet

Rechtstreeks verf van fabriek naar gebruiker!


Schildersverf.nl verkoopt professionele schildersverf van topkwaliteit. Door eigen productie en verkoop via het internet zijn de kosten aanzienlijk lager. Hierdoor kan Schildersverf.nl een uitstekende kwaliteit aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Met levering aan bedrijf of huis.


Compleet assortiment verf in 24.000 kleuren.
De Drie Molens - voor binnen en buitenwerk
Oerhollandse professionele kwaliteit schildersverven. Sterk in dekking, duurzaamheid, kleur- en glansbehoud.
Hasco - specialties
Industriële lakken voor de schilder.
Beitsen en blanke bootlakken.

Schildersverf.nl, Trimol, De Drie Molens, Hasco en Revco behoren tot(sinds 1830).
 

Sluiten

Offertedienst

Bij orders van boven de €1000 schrijven we graag een offerte voor u uit. We kunnen ook andere verfrecepturen voor u maken of de verf leveren in een andere verpakking. U kunt contact met ons opnemen via en telefoon: 

Sluiten

Waarom gesiliconiseerde lakverven?

Het soort bindmiddel en de pigmentering bepalen de bestandheid van een verflaag. De bestandheid tegen UV-licht en warmte is bepalend voor de levensduur van de verflagen. Dit geleidelijke proces begint met verkleuren, gevolgd door glansverlies en krijten of poederen en na verloop van tijd barstvorming en afbladderen. Doordat alkydharsverflagen gevoeliger zijn voor UV-straling, verkleuren en degraderen ze in de loop van jaren sneller in het zonlicht.
Verven op basis van gesiliconiseerde alkydhars zijn minder gevoelig voor degradatie door zonlicht, dus een langer kleur- en glansbehoud en minder snel krijten, barstvorming en afbladderen. Met andere woorden, bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen.

Sluiten

Waarom PU-lakverven?

Wat in het verhaal over gesiliconiseerde alkydharsverven is uitgelegd over bestandheid van verflagen, geldt ook voor PU-alkydverven, alleen in mindere mate. P(oly)U(rethaan)-alkydverven zijn harder en slijtvaster dan niet gemodificeerde alkydharsverven. Dat maakt deze lakken zeer geschikt voor binnentoepassingen waar veel mechanische belasting gevraagd wordt en voor buitentoepassingen waar minder extreme buitenduurzaamheid vereist is.

Sluiten

Welke muurverf is geschikt?

Muurverf - Latex - verkrijgbaar in elke gewenste kleur
Trimoldek Muurverf
Trimoldek muurverf is een matte latex muurverf op waterbasis die op steenachtige ondergronden, zoals gipsplaat, beton, stucwerk aangebracht kan worden. Deze muurverf kan ook over de meeste behangsoorten en glasweefsel worden aangebracht. Het is een buitenkwaliteit verf met verftechnische eigenschappen die juist ook binnen heel goed van pas komen. Bij beton voldoet de PH-waarde van Trimoldek Muurverf in de meeste gevallen. Voor plafonds wordt meestal matte muurverf gebruikt.

Trimoldek Muurverf Zijdeglans
Trimoldek Muurverf Zijdeglans heeft dezelfde eigenschappen als Trimoldek Muurverf. Zijdeglans muurverf wordt veel gebruikt bij scholen, vanwege extra eigenschappen op het gebied van afwasbaarheid.

Trimoldek Isolatiemuurverf
Trimoldek isolatiemuurverf is een zeer goed dekkende oplosmiddelvrije spanningsarme matte isolatiemuurverf voor binnen. De verf is een zeer speciale acrylaat. Deze isolatiemuurverf heeft een goed isolerende werking bij lichte tot matige nicotine en roetinslag, drogende waterkringen en spaanplaat. Ook heeft het product een goede hechting op oude oplosmiddelhoudende synthetische muurverf. Bij zware isolatieproblemen kan het geheel worden voorgestreken met Universele Isolatieprimer. In geval van twijfel altijd een proefvak opzetten.

Trimoldek Silicon Muurverf Waterafstotend
Trimoldek Silicon Muurverf Waterafstotend is net als Trimoldek Muurverf een uitermate geschikte waterverdunbare
muurverf voor buiten. Silicon Muurverf Waterafstotend heeft echter ook aanvullende bijzondere verftechnische eigenschappen: waterafstotend en vuilafstotend. 'Als er al vuil ontstaat, reinigt de regen de verf'. Daarnaast is de verf spanningsarm, waterdamp doorlatend en geen voedingsbodem voor schimmels, algen en mossen. Tot slot is er weinig kans op baanvorming.

Kleurmengsysteem - in elke gewenste kleur
Trimoldek Muurverf kan met behulp van het kleurmengsysteem worden geleverd in 24.000 kleuren. Als we een voorbeeld hebben van de kleur kan de kleur nagenoeg altijd worden geleverd.

Nadelen van goedkope bouwmarkt muurverven
Er zijn bij muurverf grote verschillen in de dekkracht, afwasbaarheid en duurzaamheid. Hoogwaardige buitenkwaliteit muurverven onderscheiden zich door een sterk bindmiddel, een fantastische dekkracht door veel duurzaam titaanwit pigment, bijzondere eigenschappen zoals een goede afwasbaarheid en een goede microstructuur voor het schilderen over bijvoorbeeld glasweefsel.

Sluiten

Links

 
faq Staat uw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op