Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 

Verffabrieken B.V.

Bedrijfsprofiel

Schaepman oud

is van oudsher (1830) in beweging. Dank zij de door de jaren heen gekozen formule van continue specialisatie en klantgerichtheid, heeft  zich een duidelijke marktpositie verworven. Vanaf de zestiger jaren heeft zich bewust gericht op de fabricage van industriële lakken. Door overnames op industrieel en protective gebied van collega lakfabrikanten en niet in het minst door haar innovatieve laboratorium heeft  haar productenrange uitgebouwd. beschikt naast de divisie industrie lakken eveneens over een protective coatings divisie van formaat. Sinds 2005 produceert en verkoopt deco-verf via internet: www.schildersverf.nl

Product ontwikkeling

Onze technici reageren in teamverband met commerciële medewerkers op elk signaal uit de markt. Of dat nu de vraag naar een lak is voor een nieuwe toepassing of de verbetering van een bestaand product. De samenbundeling van technische en praktische kennis resulteert in het uitbrengen van een nieuw top product.

Service

Ook voor de noodzakelijke verftechnische begeleiding bij de klanten staan gespecialiseerde teams van verftechnici klaar. Wanneer echter meer nodig is dan een instant-oplossing nemen zij het probleem mee naar huis, waar een goed uitgerust laboratorium en dito applicatie-afdeling voor de nodige oplossingen zullen zorgen.

Verfproductie

De verfproductie begint bij het door het planning afgeven van de juiste receptuur en te produceren hoeveelheid. Dan het exact doseren van grondstoffen, het voormengen of dispergeren, het malen tot de juiste fijnheid, het afmaken en vervolgens het op de juiste kleur brengen. Na voltooiing van dit productieproces volgt de eindcontrole.

Filosofie

Het consistent leveren van kwaliteitsproducten was en is nog steeds de basis voor  management filosofie. Het forse laboratorium, een unieke applicatie proefafdeling en een flexibele productie-unit stelt  in staat te voldoen aan de eisen van de verbruiker: hoge kwaliteit en flexibiliteit.

ISO 9001

De aard van  klanten houdt in dat een bedrijfscertificering een must is.

Kwaliteit in kleur

Door gebruik te maken van een kleuren-meetcomputer is  in staat aan praktisch iedere kleureis te voldoen. Duizenden opgeslagen recepturen vormen hiervoor de basis. De computer 'leest' de gewenste kleur en berekend vervolgens de complete kleurreceptuur; er kan automatisch gedoseerd worden. Een zekerheid dat de klant de kleur krijgt die hij wenst.

Milieu

Schaepman brug Grave

De moderne laboratoria en navenante testapparatuur vormen de basis voor een effectief inspelen op de huidige en toekomstige milieueisen. Constante bijstellingen zijn hierdoor probleemloos realiseerbaar. Met haar pakket high solids en watergedragen coatings voldoet ruimschoots aan de hedendaagse milieu-eisen.