Verf & materiaal

Vertrouwd winkelen

Beoordelingen over schildersverf.nl
 
 
 
 
 
levering belgie
 
voorbeeld

Zijdeglans verf

 

Zijdeglans verf

Zonlicht, water of vuil kunnen uw houtwerk ernstig aantasten. Wilt u uw houtwerk goed beschermen tegen alle weersomstandigheden? Om verzekerd te zijn van een goede bescherming van uw houtwerk raden wij u onze professionele zijdeglans verf en aflak aan. In combinatie met Trimol grondverf zorgt dit voor een optimale bescherming tegen krassen en stoten zodat uw lakwerk langer mooi blijft.

Zijdeglans verf

De zijdeglans verf van Schildersverf beschikt over een COT-keurmerk. Hiermee is een goede kwaliteit verf gegarandeerd. Zijdeglans verf is in het assortiment van Schildersverf verkrijgbaar in twee varianten; zijdeglans verf Watergedragen en zijdeglans verf Alkyd.

Zijdeglans verf - Waterbasis

Het verschil tussen zijdeglans verf Alkyd en Waterbasis is het feit dat verf op waterbasis een minder heftige geur heeft en sneller overschilderd kan worden. Hiermee kunt u gemakkelijker werken met de zijdeglans verf op waterbasis. Een voordeel van verf op Waterbasis is het feit dat deze sneller droogt en overschilderbaar is.

Zijdeglans verf - Alkyd

Net als Waterbasis verf heeft ook zijdeglans verf Alkyd haar voordelen. Zo kan de zijdeglans bijvoorbeeld goed tegen een voorbehandeling met alcohol en is deze met name meer geschikt voor schilderwerk dat u buiten moet verrichten.

Zijdeglans verf en aflak

Bent u benieuwd naar wat de meest gebruikte zijdeglans verfkleuren zijn? Of wilt u weten welke kleuren allemaal mogelijk zijn? Hier vindt u ook monumentale verfkleuren en wij hebben deze voor u op een rijtje gezet. Welke zijdeglans verf u ook kiest, bij Schildersverf bent u altijd zeker van de juiste kwaliteit verf. Alle zijdeglans verf en aflak zijn namelijk voorzien van een COT-keurmerk. Wij leveren rechtstreeks uit onze fabriek zodat u een scherpe prijs en een snelle levering kunt verwachten!